Ik geloof in de kracht van sterke relaties.
Het is mijn overtuiging dat langetermijn-
relaties de basis zijn voor meer succes

Activiteiten

Mail gerust

dick@dickmik.nl

Als persoon breng ik enthousiasme,
focus en heel veel ervaring mee.

Dick Mik
   

Mijn passie

In alles wat ik doe, staat het verbeteren van relaties centraal: met klanten, met teams, met collega’s en met jezelf. Verbinding is alles! Het is mijn absolute overtuiging dat organisaties nog succesvoller kunnen zijn als er meer aandacht is voor sterke relaties binnen en buiten de organisatie.

Mijn ervaring

Nadat ik mijn eerste bedrijven in 1998 verkocht, heb ik diverse directiefuncties bekleed. Mijn laatste functie in loondienst was CCO (commercieel directeur) bij UMG. In de pensioensector deed ik bij pensioenfondsen vanaf 2007 ervaring op als bestuurder en toezichthouder. Momenteel ben ik ondernemer en als bestuurder en toezichthouder betrokken bij diverse organisaties.

Wat breng ik mee

In 2012 besloot ik mijn passie te volgen en weer ondernemer te worden. Met mijn bedrijven, maken we zakelijke relaties sterker. Met klanten, (als leidinggevende) met teams en tussen collega’s. Tegenwoordig hebben we daar ‘Floreren met stress’ aan toegevoegd omdat goed verbinding maken met jezelf de basis is voor klantgerichtheid, leiderschap en teamontwikkeling. Wij adviseren, trainen, coachen én helpen bij het realiseren van doelstellingen. Online én offline.
    Contact

    Meer informatie? Neem gerust contact met me op: