Activiteiten

klik op logo voor website

Over Dick Mik

MIJN PASSIE:
In alles wat ik doe, staat het verbeteren van klantrelaties centraal. Het is mijn absolute overtuiging dat organisaties veel succesvoller kunnen zijn als er (nog) meer aandacht is voor bestaande klanten.

MIJN ERVARING:
Nadat ik mijn bedrijven in 1998 verkocht, heb ik diverse directiefuncties bekleed. Mijn laatste functie in loondienst was commercieel directeur van de Unirobe Meeus Groep bv (2.000 medewerkers). In de pensioensector deed ik bij pensioenfondsen vanaf 2007 ervaring op als bestuurder en toezichthouder. Momenteel ben ik ondernemer en als bestuurder en toezichthouder betrokken bij diverse pensioenfondsen.

WAT BRENG IK:
In 2012 besloot ik mijn passie te volgen en weer ondernemer te worden. Met de bedrijven waarbij ik betrokken ben, stellen we concrete programma’s, advies, hulp, praktijkervaringen en creativiteit ter beschikking aan organisaties die succesvoller willen worden door het verbeteren van relaties met bestaande klanten. Online én offline. Ik breng enthousiasme, focus, heel veel ervaring en discipline.

relaties

Wat anderen over me zeggen

MIJN BLOG

Kies afbeelding hieronder om artikel te lezen
Klik hier voor overzicht van alle artikelen

Luisteren en handelen, zo doet Coolblue dat!

Lees het volledige artikel

NOOIT MEER OP ZOEK NAAR NIEUWE KLANTEN

Lees het volledige artikel

WEG MET DIE SEXY KLANTEN!

Lees het volledige artikel

GEBRUIK DE KRACHT VAN VERRASSEN EN MAAK MEER OMZET

Lees het volledige artikel